2020 Yılı Blog Arşivi
Sizler için yazdık...
Pzt, 09, Kas, 2020 13:05

Görsellerinizi sosyal medyada yayınlamadan önce optimize etmemek, bir başka yaygın SEO hatasıdır. Farklı sosyal medya platformlarının görsel içeriği göstermenin farklı yolları olduğundan, onların yönergelerine uymak ve özelleştirilmiş görüntüler oluşturmak önemlidir.

WordPress için Yoast SEO eklentisini kullanarak sosyal paylaşım görsellerinizi optimize edebilirsiniz.

Siteleriniz için TinyP…

Pzt, 09, Kas, 2020 12:53

Bu dijital pazarlama çağında, işletmeniz için sosyal medya varlığının olmaması, blogunuzu veya web sitenizi öldürmenin kesin bir yoludur.

Sosyal medya, markanın arama motorlarında görünürlüğünü artırmaya yardımcı olur ve bu nedenle Facebook, Twitter ve Google+ gibi popüler sosyal kanallarda işletmeniz için bir profil oluşturmanız çok önemlidir.

Dahası, işletmeniz için bir sosyal marka sayfa…

Paz, 18, Eki, 2020 14:28

Tarihten günümüze iktidarlar hegemonyalarını kurabilmek ve toplumu oluşturan kitleleri kontrol altında tutabilmek amacıyla çeşitli propaganda tekniklerine başvurmuşlardır. Bu süreçte baskı, korku kültürü ve güvenlik paranoyası gibi kavramlar sıklıkla tartışılmıştır. “Kitleler demir zincirlerinden kurtulabilmek için gümüş zincirlerine boyun eğmelidir” söylemi de; yine iktidarın toplumsal düzeni sağlamak için çe…