E-posta barındırma hizmetinde hangi özellikleri aramalısınız?
En iyi e-posta hizmetlerini karşılaştırırken göz önünde bulundurulması gereken …
E-posta barındırma hizmetinde hangi özellikleri aramalısınız?
Prş, 08, Ara, 2022 15:01

E-posta barındırma hizmetinde hangi özellikleri aramalısınız?

En iyi e-posta hizmetlerini karşılaştırırken göz önünde bulundurulması gereken birçok farklı özellik vardır.

Özel alanlar

Kontrol edilecek ilk şeylerden biri, bir e-posta barındırma hizmetinin özel bir etki alanında e-posta adresleri oluşturmanıza izin verip vermeyeceğidir. Alan adınızda bir e-posta adresi oluşturma yeteneğine sahip olmak, en iyi kurumsal e-posta barındırma için özellikle önemlidir. Özel alan adları, şirketinizin yalnızca Gmail veya Yahoo! kullanmaktan daha profesyonel görünmesini sağlar! 

Fiyat

E-posta barındırma, neye ihtiyacınız olduğuna bağlı olarak ücretsizden çok pahalıya kadar değişebilir. Mailbox firması olarak her ihtiyaca uygun eposta paketleri oluşturduk. Paket detaylarını sitemizden inceliyebilirsiniz.

Destek

E-posta gönderip alırken sorun yaşıyorsanız veya bir e-posta hesabı oluşturamıyorsanız, neler olduğunu öğrenmek için hızlı bir şekilde iletişim kurabilmeniz ve doğru bilgilendirilmeniz önemlidir.

İstenmeyen posta önleme, kötü amaçlı yazılım önleme ve kimlik avı algılama

E-posta barındırma hizmetleri, genellikle e-postanızı temizlemek ve kötü amaçlı yazılımlarla saldırıya uğramanızı önlemek için otomatik araçlar içerir. Bu istenmeyen posta önleme, kötü amaçlı yazılım önleme ve kimlik avı önleme sistemleri, kötü amaçlı iletileri gelen kutunuza ulaşmadan önce filtrelemek için tasarlanmıştır. 
Mailbox' tan kurumsal hosting ve kurumsal e-posta alan herkes ücretsiz olarak bu korumalara sahip olmaktadır.

Posta kutusu depolama

Bir e-posta barındırma hizmeti seçerken e-posta hesabı başına depolama alanı miktarı önemli bir husustur. Bu, özellikle çok fazla e-posta alıyorsanız veya sık sık büyük ekler gönderip alıyorsanız geçerlidir. Sonuçta, posta kutunuz dolu diye yeni bir e-posta adresi oluşturmak zorunda değilsiniz.

Mailbox' ta her ihtiyaca göre e-posta kutularına sahip olabilirsiniz.
Ekonomik eposta paketleri için: https://mailbox.com.tr/tr/eposta/
Büyük hacimli e-posta kutuları için: https://mailbox.com.tr/tr/kurumsal-eposta/

Bulut depolama

Bazı e-posta barındırma hizmetleri, size yalnızca e-postalardan daha fazlasını depolamak için bir yol sağlayan bulut depolamayı da içerir. bunun için ihtiyaç duyacağınız e-posta sunucudur. Depolamanıza uygun bulut sunucunuzu hemen oluşturabilirsiniz. https://mailbox.com.tr/tr/mcloud-server/

E-posta gönderim sınırları ve e-posta gönderim boyutları

Çoğu e-posta barındırıcısı, gönderdiğiniz herhangi bir e-postanın ne kadar büyük olabileceği konusunda sınırlar koyar. Fotoğraflar, videolar ve hatta büyük PDF'ler gönderme boyutu sınırlarınızı aşabileceğinden, bu, büyük ekleri olan e-postalar için önemlidir. Mailbox olarak bu sınırlar maksimum düzeyde tutulmaktadır.