Şirketler neden e-posta sunucu kullanmalıdır?
Firmalar e-posta sunucusu kullanmanın birkaç avantajı vardır: Profesyo…
Şirketler neden e-posta sunucu kullanmalıdır?
Sal, 05, Ara, 2023 13:23

Şirketler neden e-posta sunucu kullanmalıdır?

Firmalar e-posta sunucusu kullanmanın birkaç avantajı vardır:

  1. Profesyonellik: Kendi alan adınıza sahip bir e-posta sunucusu kullanmak, şirketinizin profesyonel bir imaj sergilemesine yardımcı olabilir. Örneğin, "sirketadi.com" uzantılı e-posta adresleri, müşterilere ve iş ortaklarına daha güven verici gelir.

  2. Özelleştirme ve Kontrol: Kendi e-posta sunucunuz olduğunda, e-posta hizmetlerinizi özelleştirebilir ve kontrol edebilirsiniz. Güvenlik politikalarınızı belirleyebilir, spam filtrelerini yapılandırabilir ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak e-posta sistemini yapılandırabilirsiniz.

  3. Gizlilik ve Güvenlik: Şirket içi e-posta sunucuları, şirketinizin verilerini daha fazla kontrol etmenize ve gizliliğinizi daha iyi korumanıza olanak tanır. Endüstri standartlarına uygun bir şekilde yapılandırılmış bir e-posta sunucusu, e-posta trafiğini şifreleyerek veri güvenliğini artırabilir.

  4. Depolama ve Kontrol: E-posta sunucuları, e-posta kutularınızı ve iletilerinizi istediğiniz şekilde yönetmenize olanak tanır. Depolama alanını kontrol etmek, e-posta kutularını düzenlemek ve gerektiğinde yedekleme yapmak gibi işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

  5. Ölçeklenebilirlik: Şirketiniz büyüdükçe veya ihtiyaçlarınız değiştikçe, kendi e-posta sunucunuzu ölçeklendirebilirsiniz. kendi sunucunuzla, altyapınızı ihtiyaçlarınıza uygun olarak genişletebilirsiniz.

Mailbox.com.tr yanınızda

kendi e-posta sunucunuzu yönetmek, teknik bilgi gerektirebilir, teknik destek ihtiyacınız ve kurumunuz adına yönetimi istediğiniz takdirde mailbox size bu hizmeti vermekten memnuniyet duyar.