Yerli E-Posta ( Milli E-Posta Servisi ) Nedir?
Yerli E-Posta ( Milli E-Posta Servisi ) Nedir? Her ne kadar günüm&…
Yerli E-Posta ( Milli E-Posta Servisi ) Nedir?
Cum, 17, Tem, 2020 18:12

Yerli E-Posta ( Milli E-Posta Servisi ) Nedir?

Yerli E-Posta ( Milli E-Posta Servisi ) Nedir?

Her ne kadar günümüzde küresel bir dünya düzeni içinde yaşadığımızı düşünüyor olsak da ülkelerin gelişimi için yerli ve milli sermaye üzerinden gerçekleşen yatırımlar ülkeleri değerli ve güvenilir kılmaktadır. Veri güvenliği günümüzde gerek bilişim, gerek ekonomi gerekse uluslararası ilişkiler alanlarının en tartışmalı ve güncel konusudur; çünkü enformasyon güçtür!

Yerli E-Posta Servisi, teknolojik gelişmelerin sonucunda ortaya çıkan yeni ihtiyaçlara yönelik oluşturulan yeni yasal mevzuatlarla uyumlu, kurumsal ve bireysel bazdaki e-posta ve mesajlaşmaya yönelik ihtiyaçların, ülkemizde bulunan sunucular üzerinden, Türk vatandaşı teknik destek personeli tarafından yerli sermaye ile kurulmuş bir şirket tarafından sunulması hizmetidir.

Son dönemde yasal mevzuatlarda gerçekleşen değişiklikler neticesinde kurumsal ve kamusal verilerin yurt içindeki sunucularda barındırılması bir zorunluluk haline gelmiştir. Gerek kamu kurumları gerekse kurumsal müşterilere ait verilerin güvenliğinin de yerli bir kurum tarafından sağlanması bu bağlamda son derece önemlidir. Mailbox bu ihtiyaçlara tam uyumlu yerli e-posta hizmetini avantajlı fiyatlarla sağlamaktadır.

Bilginin dijital ortamlara taşınması, bilgiye erişimin kolaylaşması, altyapıların dijital hale gelmesi ve bilgi yönetim sistemlerinin yaygın olarak kullanılması, ciddi güvenlik risklerini beraberinde getirmektedir.  Karşılaşılan güvenlik risklerinin azaltılması, etkisiz kılınması ve özellikle gizliliği, bütünlüğü veya erişilebilirliği bozulduğunda milli güvenliği tehdit edebilecek veya kamu düzeninin bozulmasına yol açabilecek kritik türdeki verilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulanan tedbirlerle ilgili genelgeye buradan ulaşabilirsiniz.
 

Mailbox Yerli E-Posta Servisi Farkı

Mailbox Yerli E-Posta Servisi,  yukarıda sözü geçen tüm kriterleri sağlamak bilinci ve 25 yıllık sektör tecrübesi ile ülkemizin yetiştirdiği yazılımcılar tarafından yerli kaynakları kullanılarak geliştirilmiş E-Posta, Anti-Spam ve E-Posta Antivirüs Filtreleme özellikleri sayesinde herhangi bir riske maruz kalmaksızın, filtrelenmiş bir e-posta alışverişi deneyimi yaşamanıza imkan sağlarken, iş akışınıza destek sağlar.

Mailbox, tamamı ülkemizde barındırılan sunucularıyla, ülkemiz vatandaşı teknik destek personeli ve %100 Türk sermayeli bir olarak geliştirdiği yazılımlar sayesinde yüksek güvenlikli ve yerli sunucularda konumlandırılmış alt yapısı ile özel yazışmalarınızın ve şirket sırlarınızın başkaları tarafından izlenme ihtimalini ortadan kaldırırken, özel olarak geliştirilmiş yedekleme altyapısı sayesinde tüm e-posta verilerini günlük olarak yine Türkiye'de barındırılan farklı donanımlarla yedeklemeyi sağlamaktadır.