What is Local E-Mail (National E-Mail Service)?
Yerli E-Posta ( Milli E-Posta Servisi ) Nedir? Yeni yasal mevzuatlara uygun …
What is Local E-Mail (National E-Mail Service)?
Fri, 17, Jul, 2020 18:12

What is Local E-Mail (National E-Mail Service)?

Yerli E-Posta ( Milli E-Posta Servisi ) Nedir?

Yeni yasal mevzuatlara uygun olarak, kurum veya bireylerin e-posta ve mesajlaşma ihtiyaçlarının, Türkiye içerisinde bulunan sunucular üzerinden, Türkiye vatandaşı olan bir teknik ekip tarafından ve tamamı yerli sermayeli bir Türk şirketi tarafından sunulması hizmetine Yerli E-Posta Servisi denir.

Özellikle yeni yasal mevzuatlar ile kurum ve kamu verilerinin yurt içinde tutulması zorunluluk haline gelmiştir. Aynı zamanda verilerin güvenliği için yerli bir firma üzerinden hizmet alımı da özellikle devlet ve kamu kuruluşları için büyük önem arzediyor. İşte tüm bu ihtiyaçlara %100 uyumlu yerli e-posta servisini MailBox sizlere en uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Kamu kurumlarının yerli eposta servisleri üzerinden hizmet alımının kriterlerinin belirlendiği Cumhurbaşkanlığı genelgesine buradan ulaşabilirsiniz.

Mailbox Yerli E-Posta Servisi Farkı

Mailbox Yerli E-Posta Servisi, tamamı yurt içinde, gelişmiş e-posta Antispam ve e-posta antivirüs filtreleme özellikleri sayesinde temiz ve sorunsuz bir e-mail alışverişine sahip olursunuz.

Tamamı Türkiye içerisinde barındırılan sunucular, Türkiye vatandaşı teknik destek ekibi ve %100 Türk Sermayeli bir şirket olmanın avantajlarını Turhost bu hizmette sizlere sunmaktadır. Özel olarak geliştirilmiş yedekleme altyapısı sayesinde tüm e-posta verileri ayrıca günlük olarak yine Türkiye'de barındırılan farklı yedekleme donanımlarına yedeklenmektedir.